2. Luukku

Ala-asteella kirjoittamani joulutarina sopinee corpuslaisen jouluisaksi iltasaduksi. Toivottavasti tarinan jännittävät käänteet eivät kuitenkaan vie yöuniasi. Tarinan nimi on Joulun Ihme ja se menee kutakuinkin näin:

Iida heräsi aamulla. Hän juoksi avaamaan joulukalenterinsa. Kuvassa oli tonttu. Hän muisti, että hänen piti tehdä lahja Sellisen vaarille, koska Iida uskoi siihen, että vaari oli tonttu. Iida tiesi jo mitä tekisi: kauniin kaulahuivin. Hän oli jo aloittanut tekemään sitä. Se oli jo valmis. Enää tupsut, niin Iida voisi paketoida sen. Huomenna olisi aatto. Illalla, kun Iidan perhe oli mennyt nukkumaan, hän lähti. Kun Iida pääsi vaarin ovelle, ovi singahti auki. Iida meni sisään ja ovi meni kiinni. Hän näkee vaarin, joka on kuin onkin tonttu. Iida antoi lahjan. He menivät ulos. Pihalla leiskui revontulet. Tähtisäde lensi taivaalla. Se oli pukki. Ovella oli lahja Iidalle.Siinä oli kauniit lapaset.

Sen pituinen se. Hyvää joulun odotusta kaikille kanssa opiskelijoille toivottaa neljännen vuoden kanditon taidehissalainen Peppilotta J.