Hallitus ja vastaavat

Corpuksen hallitus 2022

Ota yhteyttä kaikkiin hallituksen jäseniin ja vastaaviin: corpus-hallitus(at)lists.jyu.fi

Ota yhteyttä tapahtumavastaaviin: tapsat(at)corpusry.fiOta yhteyttä Kahvila Kultavatkaimeen: kahvilakultavatkain(at)gmail.com

Ota yhteyttä ainejärjestölehti Naagaan: naagalehti(at)gmail.com


Hallituksen jäsenet:

Sanni Hyllinen
puheenjohtaja / President
puheenjohtaja(at)corpusry.fi

Mordor!

Mä oon Sanni, Corpuksen PJ ja ikuisuusopiskelija. Mut tunnistaa lähes viikoittain väriään vaihtavista räikeistä hiuksista ja kyseenalasesta huumorista. En oo niin pelottava kun miltä näytän 😀 tai ehkä oon. Ottakaa selvää.  XOXO gossip girl.

Dina Möller
varapuheenjohtaja / Vice President

Hellou everybody!

Oon Dina ja kauden 2022 Corpuksen varapuheenjohtaja ja syksystä 2022 eteenpäin alan vetämään Corpuksen uutta kirjoittamisen kerhoa. Opiskelen itse kirjoittamista ja kirjallisuutta ja koen, että nämä opinnot linkittyvät kivasti yhteen, sillä lukeminen on ehdottomasti kirjoittamisen kääntöpuoli. Mun homma pähkinänkuoressa VPJ.nä on auttaa puheenjohtajaa ja ylläpitää toimijoiden yhteishenkeä ja hyvää fiilistä.

Marianna Grof
sihteeri, tapahtumatiimiläinen, musiikkikampuksen vastaava / Secretary, Event Coordinator, Music Campus Representative
grofmati@student.jyu.fi

Hellouuu! 💜

Nanna täällä terve! Opiskelen ekaa vuotta kirjallisuutta ja tänä vuonna oon Corpuksen sihteerinä, tapahtumatiimiläisenä ja musakampusvastaavana.

Oon aika kokonaisvaltainen taidehörhö, hihhuli ja sosiaalinen perhonen. Suomeks: Oon aika kaikkiruokainen taiteen suhteen, mutta teatteri, tanssi, musa ja valokuvaus kiehtoo tällä hetkellä erityisesti. <3 Lisäks elän omaa noitaelämää kivien ja tarot-korttien ympäröimänä ja tuun hulluks jos en nää ihmisiä lähes päivittäin. 🦋

Muhun voi olla yhteydessä instassa @nannagrof tai säpön puolella.

Sonja Häggman
rahastonhoitaja, lukupiirin vetäjä, Kahvila Kultavatkaimen vastaava / Treasurer, Book Club Representative, Café Kultavatkain Representative
rahastonhoitaja(at)corpusry.fi

Lotta Puurula (kesään 2022 saakka)
sosiaalipoliittinen vastaava, ympäristövastaava, Kahvila Kultavatkaimen vastaava / Social Affairs, Environmental Affairs, Café Kultavatkain Representative
sopokopo(at)corpusry.fi

Sanni Laitila
sosiaalipoliittinen vastaava / Social Affairs Representative
sopokopo(at)corpusry.fi

Moiks! Oon Sanni ja toimin syksyllä 2022 Corpuksen sosiaalipoliittisena vastaavana. Kolmas vuosi kirjallisuuden opinnoissa nytkähti juuri käyntiin ja sivuaineena opiskelen mm. kirjoittamista avoimen yliopiston puolella. Sopona valvon ainejärjestön jäsenten etuja liittyen hyvinvointiin, mikä käsittää toimeentulon, asumisen, terveyden, esteettömyyden sekä opintojen ja vapaa-ajan sujuvuuden. Muhun voi olla yhteydessä matalalla kynnyksellä, jos oma tai ylipäätään opiskelijoiden hyvinvointi askarruttaa tai jos tulee ideoita, miten opiskelijoiden hyvinvointia voisi parantaa.

Katja Viitasalo
koulutuspoliittinen vastaava, webmaster / Academic Affairs, Webmaster
sopokopo(at)corpusry.fi, webmaster(at)corpusry.fi

Hei!

Olen Katja, syksyllä kolmannen vuoteni aloittava kirjallisuuden opiskelija. Koulutuspoliittisena vastaavana eli tuttavallisemmin kopona huolehdin Corpuslaisten opiskelijoiden oikeuksien toteutumisesta ja opintojen sujuvuudesta. Toimin myös välikätenä Corpuksen, Mutku-laitoksen ja JYYn välillä. Webmasterina ylläpidän meidän verkkosivuja sekä yhdessä tiedottajan kanssa meidän sähköpostilistaa. Muhun voi siis olla yhteyksissä niin opintoihin kuin tietotekniikkaan liittyvissä huolissa. Sisun kanssa tulen myös toimeen, joten auttelen sen kanssa mielelläni!

Peppilotta Joentausta
tiedottaja / Publicist
peppilotta.p.joentausta@student.jyu.fi

Hei! Olen Peppilotta, Corpuksen tiedottaja ja neljännen vuoden taidehistorialainen. Minuun voi ottaa yhteyttä, mikäli Corpuksen eri tiedotuskanavat tai tiedottaminen hämmentää. Myös kaikenlaiset someideat ja ilmoitusasiat otetaan vastaan.

Ella Pekkala (kesään 2022 saakka)
graafinen vastaava, tapahtumatiimiläinen, yritysvastaava / Head of Graphic Design, Event Coordinator, Business Affairs
ella.e.pekkala@student.jyu.fi

Tahiti Heino
yritysvastaava / Business Affairs

Laura Nurmi
graafinen vastaava, tapahtumatiimiläinen / Head of Graphic Desing, Event Coordinator

Moi! Olen Laura, taidehistorian ja taidekasvatuksen toisen vuoden opiskelija ja toimin Corpuksen graafisena vastaavana ja tapahtumatiimin jäsenenä. Vapaa-aikani kuluu muun muassa valokuvauksen, luonnossa haahuilun, musiikin kuuntelun, leipomisen ja lukemisen parissa.

Lotta Enroth (kesään 2022 saakka)
tapahtumatiimiläinen, fuksi- ja tutorvastaava / Event Coordinator, Freshmen and Tutor Representative
lotta.l.enroth@student.jyu.fi

Erika Kierros
tapahtumatiimiläinen / Event Coordinator
erika.e.kierros@student.jyu.fi

Hellurei!

Oon Erika ja opiskelen taidehistoriaa ja taidekasvatusta ensimmäistä vuotta. Opiskelujen ohella käyn silloin tällöin töissä ja treenaamassa, mutta lempipuuhaa on tottakai kavereiden kanssa hengailu!

Toimin Corpuksen hallituksessa tapahtumavastaavana Nannan, Annin ja Lauran kanssa, eli hyviä pippaloita on luvassa. Syksyllä myös tulen toimimaan tutorina tuleville fukseille.

Jos mieleen tulee mitä tahansa kysyttävää, niin muhun voi olla yhteydessä sähköpostilla!

Joachim Kratochvil
taidehistorian ja taidekasvatuksen opintosuuntavastaava, ekskursiovastaava / Representative of Art History and Art Education Studies, Excursions

Heippa! 

Oon Joachim, 2. vuoden taidehistorian ja -kasvatuksen opiskelija ja jyväskyläläinen jo vuodesta 2005. Tänä vuonna Corpuksen hallituksessa yritän välittää henkilöstölle viestiä mitkä jutut toimivat taidehistorian ja -kasvatuksen opetuksessa ja missä asioissa olisi vielä kehitettävää. Laittakaa viestiä, jos jokin asia on kehumisen arvoista tai jos jokin asia mättää. Näin saadaan lisättyä kehumisen arvoisia asioita ja vähennettyä niitä asioita, jotka eivät toimi! Suunnittelemme myös tiiminä ekskursiota, josta pääsette pian kuulemaan lisää!

Nautin suuresti ruoanlaitosta, leipomisesta ja pienen oman palstan viljelystä. Estetiikka kiehtoo, etenkin esim. eri japanilaisen taiteen estetiikka ja 1900-luvun taitteen art nouveaun estetiikka. Miun kanssa voi myös puhua erilaisista sci-fi -jutuista, yhteiskunnan kehittämisestä ja politiikasta! 🤩

Samuel Juhala
liikuntavastaava / Sports

Moro mie oon Samuel, liikuntavastaava.


Vastaavat:

Elsa Viheroja
ympäristövastaava, kässäkerhovastaava / Environmental Affairs, Handicraft Club Representative

Jade Torittu
kulttuurivastaava, kansainvälisyysvastaava / Culture, International Affairs
jade.m.torittu@student.jyu.fi

Hello! Olen Jade ja olen neljännen vuoden taidehistorian opiskelija. Tänä vuonna toimin Corpuksella kansainvälisyys- ja kulttuuri-vastaavana.
Yhteyttä voi ottaa sähköpostilla tai instagramissa @jademiu_ kansainvälisyyteen tai kulttuuriin liittyen.

Hello everyone! I am Jade and I am fourth year art history student. This year I am responsible of international affairs and culture. 
You can contact me in anything to do with the responsible topics through email or instagram @jademiu_

Elisa Ruha-Nurkkala
kirjallisuuden ja kirjoittamisen opintosuuntavastaava / Representative of Literature and Creative Writing Studies

Hei, olen Elisa Ruha-Nurkkala ja toimin kirjoittamisen ja kirjallisuuden opintosuuntavastaavana. 

Olen rento maalaistyyppi Nivalasta, jota inspiroi luonto, taiteet sekä puutarhanhoito ja varsinkin permakulttuurin filosofia. Käsityöt ovat myös tulleet viime aikoina elämääni aika monipuolisesti. Elämä on tosi kivaa kaikessa moninaisuudessaan 🙂

Olen tehnyt avoimen yliopiston puolella kirjoittamisen kandidaatin tutkielman ja nyt suorittelen kirjoittamisen syventäviä opintoja. Teen myös maisterintutkielman kirjoittamisen suuntautumisvaihtoehtoon lisättynä taiteellisella osiolla. Kirjallisuutta opiskelen sinällään aika vähän, oikeastaan vain pakolliset opintojaksot. Ota minuun yhteyttä, kun kirjoittaminen ja kirjallisuus kiinnostaa / mietityttää.

Miamari Tuominen
museologian opintosuuntavastava / Representative of Museology Studies

Heei👋 

Mun nimi on Miamari (voi kutsuu myös Miiaksi) ja toimin museologian opintosuuntavastaavana eli muhun voi olla yhteydessä jos tulee museologian opintoihin liittyen kysyttävää! Opiskelen pääaineenani museologiaa (harvinaisempi valinta) ja sivuaineena tällä hetkellä myös taidehistoriaa🎨🏛️ Omalta osalta fuksi vuodesta on juuri selvitty ja sitä ennen suoritin edellisenä vuonna myös avoimessa opintoja eli noppia on tullut jo hyvin kerättyä✌️Opintojen ulkopuolella vietän usein töissä yliopiston museolla tai elokuvia ja sarjoja kuluttaen ja uusia viherkasveja ostellen🌱

Ilmar Grünthal
suomen kielen ja kirjallisuuden opintosuuntavastaava / Representative of Finnish and Literature Studies

Amalia Ahonen
työelämävastaava / Professional Affairs

Opiskelen pääaineena taidekasvatusta, sivuaineena olen opiskellut mm. kauppatieteitä ja draamakasvatusta. Vapaa-ajalla harrastan tanssia. Tänä vuonna toimin Corpuksen työelämävastaavana eli tiedotan jäsenistöä ammattiliittoihin sekä muihin työelämään liittyvistä asioista. Lisäksi työelämävastaava järjestää työelämään liittyviä tapahtumia.

Iia Nelimarkka
Kahvila Kultavatkaimen vastaava / Café Kultavatkain Representative

Taidehistorian ja taidekasvatuksen opiskelija, teen suurkuluttaja, ja kotona hengailija. Sydäntä lähellä kaiken karvaiset (ja karvattomat) otukset, taide ja lukeminen

Anni Suominen
tapahtumatiimiläinen / Event Coordinator

Helou!

Mä olen Anni ja aloitan syksyllä opiskelemaan jo viidettä vuotta taidekasvatusta. Olen taideopintojen lisäksi käynyt museologian, historian, väkivaltatutkimuksen ja kulttuuriympäristön tutkimuksen kursseja. 

Opiskelujen ohella olen kova kuluttumaan erilaisia psykologiaan ja rikoksiin liittyviä podcastejä. Tykkään myös kierrellä kirppareilla, intoilla sisustamisesta ja haalia kodin täyteen viherkasveja. Vapaa-ajalla on myös kiva vain kyhnyttää sohvalla kiisun kanssa katsellen sarjoja.

Viidennen opiskeluvuoden kunniaksi päätin lähteä vihdoin mukaan ainejärjestöhommiin. Tämä olikin nyt aikalailla viimeinen sauma siihen. Tapahtumavastaavuudesta on innokkaat fiilikset. Odotan innolla, miten yhdessä muun tapsatiimin kanssa tullaan suunnittelemaan ja järjestämään teille huikeita menoja ja meininkejä!

Moona Saarinen
fuksi- ja tutorvastaava / Freshmen and Tutor Representative

Moi! Olen Moona ja aloitan syksyllä kolmannen opiskeluvuoteni. Pääaineeni on kirjallisuus ja sivuaineena olen opiskellut viestintää sekä journalistiikkaa. 📚 Olen Corpuksen tutor- ja fuksivastaava, joten tutoreiden lisäksi syksyn uudet opiskelijat voivat olla myös muhun yhteydessä. Olenkin syntyperäinen jyväskyläläinen, eli multa saakin kysyä knoppitietoa Suomen parhaasta opiskelukaupungista Jyväääskyläästä! 🌞

Valentin Vänskä
Naagan päätoimittaja / Editor-in-Chief of Subject Association Magazine Naaga

Naaga pt, pt≠personal trainer

Kalle Kanerva
Naagan päätoimittaja / Editor-in-Chief of Subject Association Magazine Naaga

Kalle, opiskelen kirjallisuutta ja toimitan Naagaa, erittäin hyvä molemmissa😎