Hallitus ja vastaavat

Corpuksen hallitus 2018

 Ota yhteyttä kaikkiin hallituksen jäseniin ja vastaaviin: corpus-hallitus(at)lists.jyu.fi

Hallituksen jäsenet:

Emma Halonen Emma Halonen
puheenjohtaja
pj(at)corpusry.fi
Olen maisterivaiheessa viipyilevä kirjallisuuden opiskelija, jonka tulevaisuudessa siintää ura äidinkielen ja kirjallisuuden opettajana. Corpuksen hallituksen puheenjohtajana johdan hallituksen kokouksia, edustan Corpusta eri tilanteissa ja yleisesti varmistan, että kaikki ainejärjestössämme toimii kuten pitää. Minuun voi olla yhteydessä, jos tahtoo puhua mistä vain Corpuksen toimintaan, opiskeluun tai yliopistoon liittyvästä, ja toki saa tulla juttelemaan muutenkin. Laita vaikka sähköpostia tai tule nykimään hihasta, jos satutaan kohtaamaan. Ainejärjestö on opiskelijoita varten, joten kaikki ideat ja palaute ovat enemmän kuin tervetulleita!”
Antti Angervo Antti Angervo
varapuheenjohtaja, TAKU-vastaava
antti.j.e.angervo(at)student.jyu.fiOlen neljännen vuoden kirjallisuuden opiskelija, ja työstän nykyään kirjoittamisen graduani. Ainejärjestöhommissa olen toista vuotta, ja minut bongaa helpoiten Ylä-Ruthista tai kävelemässä nappikuulokkeet korvissani. Minulle voi laittaa viestiä vähän kaikkeen liittyen, kuten Corpuksen toimintaan tai Taide- ja kulttuurialan ammattijärjestön asioihin. Laita viestiä tai nykäise hihasta, kun tulee asiaa.
Niina Kovanen Niina Kovanen
sihteeri
niina.e.kovanen(at)student.jyu.fi
Olen neljännen vuoden taidehistorian pääaineopiskelija ja Corpuksessa toimin aktiivisena kolmatta kautta. Sihteerinä päävastuualueeni on kirjoittaa hallituksen kokouspöytäkirjat ja jakaa ne jäsenistöllemme. Auttelen parhaani mukaan myös muissa hallinnollisissa ja tiedotukseen liittyvissä asioissa.
Vilma Tammelin Vilma Tammelin
rahastonhoitaja
rahastonhoitaja(at)corpusry.fi
Moikka! Olen Vilma, tänä vuonna maisteriopintoja aloitteleva kirjallisuuden äikänopeopiskelija. Corpuksen uutena rahastonhoitajana pysyttelen kärryllä taloudellisesta tilanteestamme, niin menoista kuin tuloista. Käytännössä huolehdin esimerkiksi laskutuksesta ja kulukorvausten maksamisesta. Pitkin vuotta pidän myös kirjaa rahan liikkeistä ja vuoden jälkeen kokoan tilinpäätöksen. Koskaan ei ole liian myöhäistä pyytää kulukorvauksia kuittia vastaan, ja minuun voi ottaa yhteyttä kaikissa muissakin rahaan ja Corpuksen talouteen liittyvissä asioissa!
Aino Levaniemi
koulutuspoliittinen vastaava, yritysvastaava
yritysvastaava(at)corpusry.fi
Eero Turunen Eero Turunen
tiedottaja
tiedottaja(at)corpusry.fi
Olen tuore kirjallisuuden ja äidinkielen opiskelija, kotoisin Jyväskylästä. Corpuksessa tehtäviini kuuluu tiedottamisen järjestäminen, esimerkiksi sähköpostilistan hoitaminen ja sosiaalisten medioiden moderointi. Minuun voi ottaa yhteyttä kaikessa tiedottamiseen liittyvissä asioissa.
Arto Nyman Arto Nyman
ympäristövastaava
arto.l.a.nyman(at)student.jyu.fi
Tiia Peltonen Tiia Peltonen
tapahtumavastaava
tapahtumavastaava(at)corpusry.fi
Moikka, olen Tiia, kirjallisuuden opiskelija ja toinen Corpuksen tapahtumavastaavista. Tehtäväni on siis suunnitella ja järjestää erilaisia tapahtumia. Jos haluat osallistua järjestelyihin, antaa palautetta tai sinulla on jokin idea, niin pistä minulle sähköpostia. Toivottavasti nähdään monissa tapahtumissa!
Venla Korhonen Venla Korhonen
sosiaalipoliittinen vastaava, kirjallisuuden ja kirjoittamisen oppiainevastaava
venla.m.a.korhonen(at)student.jyu.fi
Moi!
Olen Venla ja toimin tänä vuonna Corpuksen kirjallisuuden ja kirjoittamisen oppiaineiden vastaavana. Lisäksi olen yksi hallituksen jäsenistä. Minulle voit siis laittaa sähköpostia – tai tulla juttelemaan ihan kasvotustenkin! – mikäli joku kirjallisuuden tai kirjoittamisen opiskeluun liittyvä asia mietityttää.
Henny Kotiniemi
kässäkerhovastaava
henny.kotiniemi(at)gmail.com
Heippa kaikille! Olen Henny ja hallituksessa tänä(kin) vuonna. Opiskelen äikänopelinjalla kolmatta vuotta ja tänä vuonna hommani on toimia kässäkerhovastaavana yhdessä Annan kanssa. Jos haluat kässäillä, saat loistoideoita kässäkerhon suhteen, tai haluat muuten tulla juttelemaan, niin ota rohkeasti yhteyttä.

Corpuksen vastaavat 2018

Essi Rönkkö
museologian ja KUOMA:n oppiainevastaava
eskaronk(at)student.jyu.fi
Essi Monto
taidehistorian ja taidekasvatuksen oppiainevastaava
essi.k.monto(at)student.jyu.fi
Olen taidehistorian neljännen vuoden opiskelija ja tänä kautena pidän ainejärjestössämme sekä taidehistorian että taidekasvatuksen aineiden ja opiskelijoiden puolia oppiainevastaavana. Ottakaa empimättä siis yhteyttä edellä mainittuihin oppiaineisiin liittyvissä kysymyksissä, niin pienissä kuin suurissakin. Ota toki yhteyttä myös, jos vaikka mielessäsi on joku idea tapahtumasta tai muusta jolla saadaan näitä oppiaineita esille! Yhteydenotot sähköpostiin tai facebookiin, mutta ennen kaikkea kannattaa tulla juttusille jos törmätään kampuksella!
Terhi Miettinen Terhi Miettinen
opettajalinjavastaava, improkerhovastaava
temietti(at)student.jyu.fi
Moikkuli!
Olen uusi äidinkielen ja kirjallisuuden opettajalinjan oppiainevastaava. Minuun voi ottaa yhteyttä, mikäli herää kysymyksiä linjalla opiskeluun liittyen. Toimin myös Corpuksen improkerhon vetäjä, joten sielläkin minuun voi törmätä. Mukaan improiluun pääsee liittymällä Facebookissa ryhmään ”Corpuksen improkerho”, siellä sovimme tapaamisista yhdessä. Kannattaa tulla kokeilemaan ja pitämään hauskaa muiden corpuslaisten kanssa.
Niina Maaskola Niina Maaskola
kulttuurivastaava, esteettömyysvastaava
niina.k.maaskola(at)student.jyu.fi
Olen neljännen vuoden taidekasvatuksen opiskelija. Ainejärjestötoiminnassa ja elämässä yleensä sydäntäni lähellä ovat kulttuuri ja hyvinvointi, joiden parissa puuhastelen tänä vuonna myös Corpuksen riveissä. Kulttuurivastaavana järjestän jäsenistöllemme mukavia tapahtumia erilaisten kulttuuririentojen parissa. Esteettömyysvastaavana teen töitä sen eteen, että jokainen corpuslainen voisi opiskella ja osallistua myös ainejärjestötoimintaan kokematta fyysisiä, henkisiä tai sosiaalisia esteitä. Otan mielelläni vastaan näihin teemoihin liittyviä ideoita ja kehitysehdotuksia!
Tua Ollikainen Tua Ollikainen
tapahtumavastaava
tapahtumavastaava(at)corpusry.fi
Hellurei! Olen Tua, Corpuksen uusi tapahtumavastaava. Suunnittelen ja järjestämiseen erilaisia tapahtumia. Minuun voi ottaa yhteyttä esimerkiksi silloin, jos keksit mielestäsi loistavan tapahtumaidean ja tarvitset apua sen toteutuksessa, tai jos haluat mukaan tapahtuman järjestelyyn. Tapahtumissa nähdään! 🙂
Katariina Viirret
tapahtumavastaava
tapahtumavastaava(at)corpusry.fi
Emmi Julkunen Emmi Julkunen
liikuntavastaava
emnaanju(at)student.jyu.fi
Olen neljännen vuoden kirjallisuuden opiskelija sekä sinun potentiaalinen sali- ja palloilukaverisi tai esimerkiksi penkkiurheiluseuraa. Liikuntavastaavana pyrin toteuttamaan Corpuslaisten yhteisiä lajitoveita sekä herättelemään muutenkin urheiluintoa sydämiin. Lisäksi vastaan liikuntatapahtumiin liittyvästä tiedotuksesta. Saatan olla erityisen orientoitunut palloilulajeihin, mutta hihasta nykäisemällä minusta saa liikuntaseuraa myös muihin lajeihin.
Alma Rinta-Pollari
kansainvälisyysvastaava
almurp9(at)gmail.com
Laura Niemeläinen Laura Niemeläinen
kahvitusvastaava / Kultavatkaimen vastaava
laura.k.niemelainen(at)student.jyu.fi, kahvilakultavatkain(at)gmail.com
Moi! Olen toisen vuoden kirjallisuuden opeopiskelija sekä nyt toista kautta peräkkäin eloisan ainejärjestökahvilamme Kultavatkaimen toinen kahvitusvastaava. Leipominen ja ”kestitseminen” ovat itselle tosi tärkeitä ja terapeuttisia juttuja – samoin kuin yhdessä tekeminen. Ilomielin olen mukana järjestämässä isoja ja pieniä kahvituksia jokaisen allergiat ja toivomukset huomioiden. Olethan rohkeasti yhteydessä kahvitukseen, leivontaan tai muuhun vastaavaan liittyen!
Joonas Komulainen Joonas Komulainen
kahvitusvastaava / Kultavatkaimen vastaava
joonas.v.komulainen(at)student.jyu.fi, kahvilakultavatkain(at)gmail.com
Järjestämme yhdessä vapaaehtoisten corpuslaisten kanssa tarjoiluja seminaareihin ja tapahtumiin eettisesti kestävällä otteella.
Riikka Kommio
Naagan päätoimittaja
riikka.p.kommio(at)student.jyu.fi
Johannes Pulkkinen
Naagan päätoimittaja
johannes.a.s.pulkkinen(at)student.jyu.fi
Hilja Honkola
ekskursiovastaava
honkolahilja(at)gmail.com
Joonas Puuppo
TAKU-vastaava
joonas.a.j.puuppo(at)student.jyu.fi
Peppilotta Joentausta
yritysvastaava
yritysvastaava(at)corpusry.fi
Emma Hietaoja
Isa Aspin hautavastaava
emma.l.l.hietaoja(at)student.jyu.fi
Anna Forssell Anna Forssell
kässäkerhovastaava
anna.k.forssell(at)student.jyu.fi
Johanna Jauho
graafinen vastaava
johanna.e.jauho(at)student.jyu.fi
Maisa Virtanen Maisa Virtanen
webmaster
virtanma(at)student.jyu.fi
Moikka, täällä huhuilee Corpuksen webmaster Maisa. Opiskelen kirjallisuutta toista vuotta ja palvelen toista kauttani webmasterina. Päävastuuni ovat Corpuksen nettisivut, lisäksi huolehdin esimerkiksi järjestön sähköpostilistoista ja sähköisestä dokumenttiarkistosta. Näitä koskevien ongelmien ja ehdotusten kanssa saa tulla reippaasti potkimaan.