Hallitus ja vastaavat

Corpuksen hallitus 2020

 Ota yhteyttä kaikkiin hallituksen jäseniin ja vastaaviin: corpus-hallitus(at)lists.jyu.fi

Ota yhteyttä Kahvila Kultavatkaimeen: kahvilakultavatkain(at)gmail.com

Hallituksen jäsenet:

Venla Korhonen
puheenjohtaja, lukupiirin vetäjä / President, Book Club Representative
venla.m.a.korhonen(at)student.jyu.fi

Hei vaan!

Olen Venla, Corpuksen tämän vuoden puheenjohtaja! Opiskelen kirjallisuutta nyt neljättä vuotta, ainejärjestöhommissa puolestaan on kolmas vuosi käynnissä. Pari (hauskaa) faktaa minusta: Tylypahka-tupani on Luihuinen, ja hauskat vanhat sanat (kuten pannahinen) tuottavat minulle mitä suurinta huvia!

Puheenjohtajana organisoin Corpuksen hallituslaisten ja vastaavien toimintaa. Kenties näkyvin tehtäväni on hallituksen kokousten vetäminen ja kokousesityslistan laatiminen. Lisäksi edustan Corpusta erinäisissä tilaisuuksissa ja työryhmissä, auttelen siellä missä apua tarvitaan sekä toimin hallituksen yhteyshenkilönä kaikkeen mahdolliseen liittyen. Jos sinulla on mitä vain asiaa minulle tai muulle hallituksellemme, laita toki viestiä minulle sähköpostitse, Whatsappilla tai somessa!

Katariina Viirret
varapuheenjohtaja / Vice President
katariinaviirret(at)hotmail.com

Hellou!

Corpuksen varapuheenjohtajana häärin tänä vuonna minä, eli Katariina (tuttavallisemmin Katsu). Neljännen vuoden taidehistorian opiskelija ja kolmannen vuoden järjestötoimija. Innostun mm. hienosta musiikista, taiteesta sekä pöljistä ekstemporeideoista ja minut tunnistaa hyvin kuuluvista naurunremakoista. Positive vibes only!

Tehtäviini kuuluu yleisten asioiden hoitaminen sekä ainejärjestömme luotsaaminen yhdessä puheenjohtajan kanssa. Vastuullani on erityisesti hallituksen ja vastaavien virkistys-ja ryhmäytymistoiminta, sekä jäsenrekisteriin liittyvät asiat.

Itselleni varapuheenjohtajan pestissä tärkeintä on koko hallituksen ja vastaavien sekä tietysti puheenjohtajan jaksaminen ja tukeminen kaikenlaisissa enemmän tai vähemmän askarruttavissa tehtävissä. Tavoitteenani on järjestötoiminnan kehittäminen vielä entistäkin ehommaksi jäsenten etua ja toiveita kuunnellen. Minua saa lähestyä missä vain asioissa ja mitä kautta tahansa, niin someissa kuin vaikka kirjekyyhkyllä 😊

Amalia Ahonen
sihteeri / Secretary
amalia.o.ahonen(at)student.jyu.fi

Moikka! Olen Amalia, taidehistorian ja -kasvatuksen opiskelija. Corpuksessa toimin sihteerinä eli pääasiallinen tehtäväni on kokousten pöytäkirjojen kirjoittaminen. Olen Tampereelta kotoisin ja tykkään mm. tanssista ja frendit tv-sarjasta.

Seela Räsänen
rahastonhoitaja, tapahtumatiimiläinen, liikuntavastaava / Treasurer, Event Coordinator, Sports
rahastonhoitaja(at)corpusry.fi

Olen Seela, 4. vuoden kirjallisuuden opiskelija ja Corpuksen pesteissä triathlon-ottelija: olen siis rahastonhoitaja, yksi tapahtumatiimiläisistä sekä liikuntavastaava. Rahiksen roolissa siis hoidan lähestulkoon kaiken Corpuksen talouteen ja raha-asioihin liittyvän, tapsatiimiläisenä juonin yhdessä tapsatovereideni kanssa Corpukselle kaikenmoisia tapahtumia, ja liikkavastaavan roolissa taas järjestän erilaisia liikuntatapahtumia Corpukselle. Kerronpa vielä lisäksi kolme sattumanvaraista tiedonjyvää itsestäni: maratoonaan tällä hetkellä Masterchef Australian toista kautta, miulla on tällä hetkellä melkein 20 viherkasvia (ja lisää tulee) ja karaokesuosikkini on Toton Africa.

Tiia Peltonen
sopo, kopo, esteettömyysvastaava / Social and Academic affairs, Accessibility
tiia.l.m.peltonen(at)student.jyu.fi

Tua Ollikainen
sopo, kopo, esteettömyysvastaava, lukupiirin vetäjä / Social and Academic Affairs, Accessibility, Book Club Representative
tiia.m.ollikainen(at)student.jyu.fi

Enni Kuortti
tiedottaja, Kahvila Kultavatkain -vastaava / Head of Communications, Café Kultavatkain Representative
enniakuortti(at)gmail.com

Mä olen Corpuksen tiedottaja ja yksi Kahvila Kultavatkaimen vastaavista. Olen opiskellut taidehistoriaa vuodesta 2017, opintojen ohella seuraan Jyväsjärven sorsien elämää ja virkkailen milloin mitäkin.

Anna Sirviö
yritysvastaava, kansainvälisyysvastaava, taidehistorian ja taidekasvatuksen oppiainevastaava / Corporate Relations, International Affairs, Representative of Art History and Art Education Studies
anna.j.sirvio@student.jyu.fi

Hejsan! Olen Anna, 5. vuoden taidehistorian opiskelija ja toimin taidehistorian ja -kasvatuksen oppiainevastaavana, kansainvälisyysvastaavana sekä yritysvastaavana. Jos sinulla on kysymyksiä taidehistorian tai -kasvatuksen opinnoista, haalareista, sponsoreista tai vaihdosta, laita rohkeasti viestiä tai tule juttelemaan. Olen mukana myös ESN:n toiminnassa, jos kotikansainvälistyminen kiinnostaa. Olen suuri Ranska-fani ja rakastan modernia taidetta.

Oona Vessman
graafinen vastaava, tapahtumatiimiläinen, Musiikkikampuksen vastaava / Head of Graphic Design, Event Coordinator, Finnish Music Campus Representative

Heips!

Nimeni on Oona, mutta halutessasi voit myös käyttää lempinimeäni Snesu. Pääaineeni on taidekasvatus ja kuten arvata saattaa, on luova toiminta monella tavalla osa arkeani. Työskentelen Corpuksella tapahtumatiimiläisenä, yhtenä graafisista vastaavista sekä Musiikkikampuksen vastaavana. Tuvaltani olen Korpinkynsi, Playstation on mielestäni paras konsoli, The Beatlesia ei voi koskaan kuunnella liikaa ja Star Warsin Prequel-meemit ovat kultaa. Yhtä kaunista haalarimerkkiä vielä lopuksi siteeraten: ”Järjestötoiminta on kivaa!”

Peppilotta Joentausta
kulttuurivastaava, ekskursiovastaava / Culture, Excursions
peppilotta.p.joentausta(at)student.jyu.fi

Hei! Hoidan tänä vuonna sekä Corpuksen ekskursio että kulttuuri asioita parini kanssa ja istun toista vuotta Corpuksen hallituksessa. Ekskursiovastaavana suunnittelen ja järjestän Corpuksen jäsenistölle kotimaan ja ulkomaan matkoja. Kulttuurivastaavana järjestän corpuslaisille esimerkiksi teatteriretkiä sekä museovierailuja. Ainejärjestö toiminnan ulkopuolella viihdyn Seminaarinmäellä taidehistorian luennoilla toista vuotta sekä uskaltaudun välillä Agoralle lukemaan kauppatieteitä. Minun kanssani kannattaa aloittaa keskustelu kirjoista, teatterista ja reppureissaamisesta. Vastapainona salilla käymisestä, Pokemon-hahmoista ja videopeleistä en tiedä mitään. Otan mielelläni vastaan ideoita tai palautetta vastaavuuksieni hoidosta s.postitse tai voit esimerkiksi nykäistä haalareistani sitseillä. Näkyillään!

Roosa Berg
työelämävastaava, äidinkielen ja kirjallisuuden opettajalinjan vastaava / Professional Affairs, Pedagogical Finnish Language and Literature Studies Representative
roosa.m.berg(at)student.jyu.fi


Heissan, olen Roosa! Corpuksessa toimin tällä kaudella työelämävastaavana sekä äidinkielen ja kirjallisuuden opettajalinjan vastaava. Lisäksi toimin tutorina maisteriopiskelijoille sekä avoimen väylän kautta valituille opiskelijoille. Syksyllä mulla starttaa jo kuudes vuosi kirjallisuuden ja kirjoittamisen opintoja eli opinnot ovat jo loppusuoralla. Viime lukuvuonna kävin urakoimassa opettajan pedagogiset opinnot eli opehommat ovat tulleet myös tutuiksi opintojen aikana. Corpuksessa olen toiminut eri pesteissä jo fuksivuodestani asti. Muutenkin vapaa-aika menee pääosin järjestöhommissa, niin Corpuksessa kuin muutamassa muussakin järjestössä. Lopput ajasta hengailen kavereiden kanssa, luen, kirjoittelen ja katson Netflixiä. Ota yhteyttä, jos haaveilet jostain siististä työelämään liittyvästä tapahtumasta tai haluat kysellä jotain opelinjan opinnoista

Corpuksen vastaavat 2020

Ofimia Kirsikka-Aho
fuksi- ja tutorvastaava, kirjallisuuden ja kirjoittamisen oppiainevastaava / Freshmen and Tutor Representative, Literature and Creative Writing Studies Representative
okirsikkaaho(at)student.jyu.fi

Täällä huutelee 3. vuoden kirjallisuuden opiskelija Ofimia. Toimitan Corpusessa tänä hallituskautena Fuksi- ja Tutorvastaavan sekä Kirjallisuuden oppiainevastaavan pestejä. Fuksi- ja Tutorvastaavuus pitää sisällään sitä, mitä purkissa lukee: minun ja työparini siipien alta löytyy turvaa niin fukseille kuin tutoreillekin. Kirjallisuuden oppiainevastaavana taas tarpeen tullen haalin käsiini vastauksia kirjallisuuden opiskelijoiden mieltä askarruttaviin kysymyksiin. AJ-toiminnan sekä kirjallisuuden opintojen ulkopuolella nostatan säännöllisin väliajoin sykettäni heittelemällä noppia pöytäroolipelien parissa.

Mahdollisia kysymyksiä voit esittää kasvotusten tai sähköpostilla

Jade Torittu
fuksi- ja tutorvastaava / Freshmen and Tutor Representative

Helmi Mähönen
kulttuurivastaava, ekskursiovastaava / Culture, Excursions

Moi! Oon Helmi, toisen vuoden taidehistorian opiskelija ja Corpuksen kulttuuri-ja ekskursiovastaava. Luonteeltani oon rauhallinen mutta tarpeen tullen innostun asioista. Vapaa-ajalla tykkään piirtää, pyöräillä ja katsoa hassuja animesarjoja.

Nana Greijer
ympäristövastaava / Environmental Affairs
nanagrei(at)student.jyu.fi

Hei! Olen Nana, Corpuksen ympäristövastaava ja vieressäni työparini Sherlock. Pidän huolen siitä, että Corpus noudattaa toiminnassaan kestävän kehityksen arvoja ja keksin kaikkea kivaa ympäristöaiheista toimintaa ja infoa! Lisäksi olen JYY:n ympäristövaliokunnan puheenjohtaja, eli kaikkea kivaa luvassa myös valiokunnan kautta. Minua voi lähestyä kaikissa ympäristöaiheisissa asioissa, oli kyseessä sitten huolia, murheita tai toiveita! Sherlock on Corpuksen oma epävirallinen kaverikoira, jota saa lähestyä milloin vaan, missä vaan, varsinkin jos tarjolla on rapsutuksia!

Hanna Nelimarkka
kansainvälisyysvastaava / International Affairs

Riikka Kommio
graafinen vastaava / Head of Graphic Design
riikka.p.kommio(at)student.jyu.fi

Janne Häätylä
webmaster
javahaat@student.jyu.fi

Vilma Tammelin
Kässäkerhovastaava / Handicraft Club Representative
vilma.k.tammelin(at)student.jyu.fi

Moikka! Olen Vilma, jo viidettä opiskeluvuottaan aloittava äikänopeopiskelija, joka innostuu milloin mistäkin kirjoihin, kieleen ja taiteisiin liittyvästä. Yksi suuri innostuksenaiheeni on käsityöt, ja Corpuksessa toiminkin tänä vuonna toisena käsityökerhovastaavana yhdessä Soffen kanssa. Kässäkerhon tapahtumiin voi tulla kaikenlaisen osaamisen tai osaamattomuuden kanssa, apua ja vertaistukea löytyy!

Sofia Tammisto
Kässäkerhovastaava / Handicraft Club Representative
lasotamm(at)student.jyu.fi

Heippa kaikille!

Olen Laura Sofia eli Soffe, toinen kässäkerhovastaavista ja kirjallisuuden maisteriopiskelija. Käsitöiden ja lukemisen lisäksi vapaa-aikani menee pitkälti videopelien, liikunnan ja ruuanlaiton parissa. Käsitöiden ja kirjojen lisäksi lempipuheenaiheitani on rakas karvaton kissani, Nahkis, josta et voi olla kuulematta seurassani!

Soli Perttu
museologian oppiainevastaava / Museology Representative

Heli Pitkänen
Kahvila Kultavatkain -vastaava, tapahtumatiimiläinen / Café Kultavatkain Representative, Event Coordinator

Hejsan! Olen Heli, opiskelen kirjallisuutta ja toimin Kahvila Kultavatkaimen vastaavana sekä tapahtumatiimiläisenä. Kultavatkain on Corpuksen pop-up-kahvila, joka järjestää vegaaniystävällisiä kahvituksia erilaisissa tapahtumissa; kahvilavastaavien tehtävänä on siis vastata kahvituspyyntöihin ja huolehtia niiden toteutuksesta. Tapahtumatiimin jäsenenä olen mukana tapahtumien järjestämisessä ja vastaan erityisesti tarjoiluista. Lukemisen ja leipomisen lisäksi rakastan hiihtoa ja historiallisia draamasarjoja!

Johanna Virtala
Kahvila Kultavatkain -vastaava, tapahtumatiimiläinen / Café Kultavatkain Representative, Event Coordinator

Moi!

Olen Johanna, tokan vuoden kirjallisuuden opiskelija. Toimin Corpuksen tapahtumatiimissä ja Kahvila Kultavatkaimen vastaavana. Vapaa-aikaani vietän mieluiten reissaten, lueskellen, liikkuen ja pötkötellen.

Sanni Hyllinen
Naagan päätoimittaja / Editor-in-Chief of Subject Association Magazine Naaga

Moi!

Oon Sanni, 4. vuoden kirjallisuuden opiskelija ja meidän ainejärjestölehti Naagan toinen päätoimittaja. Jos näät mut jossain kuvas oleva ilme kasvoillani, ni en oo noi tyly, se on vaan mun naama. Oon oikeesti kuulemma iha jees.

Antti Huusko
Naagan päätoimittaja / Editor-in-Chief of Subject Association Magazine Naaga
antti.i.huusko(at)student.jyu.fi

Olen toisen vuoden kirjallisuuden opiskelija, ja toimin Corpuksen ainejärjestölehden, eli Naagan, toisena päätoimittajana. Päätoimittajan tärkeimpiä tehtäviä on saattaa Naagan paperilehden julkaisemis kuntoon. Vapaa-ajallani kuuntelen musiikkia, luen ja kirjoitan, pelaan videopelejä ja katson elokuvia. Kissat ovat lempieläimiäni.