Kerhot

Sanapaja

Corpuksen Sanapajassa (aka Sapassa) kokoonnutaan noin kerran kuussa kirjoittamaan ohjattujen kirjoitusharjoitusten pohjalta, keskustelemaan kirjoittamisesta ja viettämään aikaa ihanassa seurassa. Kerhon kokoontumisista sovitaan ja tiedotetaan Corpuksen tiedotuskanavissa. Kerho on avoin kaikille corpuslaisille. Sanapaja tarjoaa turvallisen, kannustavan ja innostavan ilmapiirin jakaa kirjoittamisen ilo muiden kirjoittajien kanssa. Sanapajan periaatteisiin kuuluu, että kaikki saavat jakaa tekstejään ryhmän kanssa sen mukaan, mikä itsestä tuntuu parhaalta: aina saa olla lukematta, mutta yhtä lailla aina on myös lupa lukea ja jakaa tekstinsä muiden kanssa. Lämpimästi tervetuloa mukaan Sanapajan toimintaan!

Asmodeuksen Ritarikunta -roolipelikerho

Asmodeuksen Ritarikunta -roolipelikerho on kaikille roolipeleistä kiinnostuneille Corpuslaisille avoin kerho, jossa pääsee kokeilemaan pöytäroolipelaamista matalalla kynnyksellä. Tarkoituksena on pääasiassa ryhmittäytyä pienempiin ryhmiin pelaamaan Dungeons & Dragons -roolipeliä pelinjohtamista opettelevien pelaajien johdolla.

Kerhossa myös järjestetään noin kerran kuussa tapaaminen, jossa käsitellään roolipelien pelaamiseen ja vetämiseen tarkemmin liittyviä luentoja, sekä noin kerran kuussa myös pääsee pieni ryhmä vaihtuvia halukkaita kokeilemaan jotain muuta roolipeliä.

Lisätietoja voi kysyä Asmodeuksen Ritarikunnan Discord-ryhmästä: https://discord.gg/CANdMR2EtZ

Kässäkerho

Corpuksen kässäkerhossa saat aikaa käsitöille! Vuonna 2010 perustettu matalan kynnyksen kerhotoiminta tarjoaa käsityöaiheisen hengähdyshetken arkeen erilaisten tapahtumien merkeissä. Vuosien varrella on järjestetty ristipistopaja Radikaalien Pistojen kanssa, virkattu kestovanulappuja, korjattu vaatteita ja opeteltu villasukan tekoa. Näemme myös usein ihan vain kahvittelun, hyvän seuran ja omien käsitöiden parissa.

Kerhon kokoontumisista sovitaan ja tiedotetaan Corpuksen kässäkerhon Facebook-ryhmässä. Keskustelua käsitöistä voi käydä Facebookin lisäksi myös Discordissa. Ohjeet liittymiseen löydät Facebook-ryhmästä. Tapaamisista infotaan myös Corpuksen muissa tiedotuskanavissa. Kässäkerho on avoin kysymyksille, palautteelle ja uusille ideoille, joita voi osoittaa kässäkerhovastaaville!


Lukupiiri

Lukupiirissä pyritään lukemaan vaihtelevasti erilaisia tekstejä. Kyseessä voi siis olla esimerkiksi romaani, runoteos, novellikokoelma, sarjakuva, tieteellinen artikkeli tai luku tieteellisestä teoksesta. Ryhmä on avoin kaikille corpuslaisille riippumatta pääaineesta tai opintojen vaiheesta ja kokoontuu suunnilleen kerran kuukaudessa.

Lukupiiritoimintaan osallistumisesta on mahdollista saada kaksi opintopistettä. Lisätietoja voit kysyä lukupiirin vetäjiltä.

Lukupiirillä on oma Facebook-ryhmä, jossa tiedotetaan tapaamisista ja äänestetään luettavista teoksista. Tapaamisista infotaan myös Corpuksen muissa tiedotuskanavissa.