Corpus 5 vuotta – Vuosijuhlat

Hyvä corpuslainen, Corpuksen alumni, Mutkun henkilökunnan jäsen tai muuten corpusmielinen,

Olet sydämellisesti tervetullut Jyväskylän yliopiston kirjallisuuden, taidehistorian, taidekasvatuksen ja museologian ainejärjestö Corpuksen vuosijuhliin lauantaina 27.10.2018.

Vuosijuhlat ovat arvokas akateeminen juhlatilaisuus, jossa perinteisesti noudatetaan juhlaetikettiä niin pukeutumisen kuin käytöstapojenkin suhteen.

Viisi vuotta täyttävän ainejärjestömme vuosijuhlia vietämme hurmaavassa Villa Jääskelässä, noin 14 kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta (Jääskeläntie 214, 40800 Vaajakoski).

Juhlapaikalle sekä takaisin keskustaan järjestetään yhteiskuljetus. Bussi lähtee kohti juhlapaikkaa Matkakeskukselta klo 17:15. Ohjelma juhlapaikalla alkaa klo 18.

Juhlailtana nautitaan juhla-ateria, jota siivittävät monipuoliset ohjelmanumerot. Juhla-ateria koostuu runsaasta salaattipöydästä, pääruoasta ja jälkiruoasta. Illallinen on vegaaninen. Ilmoitathan mahdollisista ruoka-ainerajoituksista ilmoittautumislomakkeessa.

Ilta huipentuu musiikkiesitykseen klo 22. Ohjelma päättyy noin klo 23, jonka jälkeen juhlia voi halutessaan jatkaa virallisessa jatkopaikassa, joka selviää myöhemmin. Yhteiskuljetus keskustaan lähtee juhlapaikalta noin klo 23:30.

Sunnuntaina 28.10. on mahdollisuus osallistua yhteisölliselle silliaamiaiselle Opinkiven saunatilassa klo 12. Silliaamiaiselle mahtuu 40 ilmoittautujaa, joten ole nopea! Aamiaisen hinta on 5 €.

Illalliskortin hinta Corpuksen jäsenille ja alumneille 45 € ja ei-jäsenille 50 €. Illalliskortti pitää sisällään illallisen ruokineen ja juomineen, kuljetukset sekä haalarimerkin.

Pukukoodina on juhlava asu. Corpuksen vuosijuhlille sopivia asuja ovat esimerkiksi puku, smokki, kaiken pituiset juhlamekot ja housupuku. Olemme koodin suhteen hyvin joustavia ja kannustamme vieraita toteuttamaan juhlavuutta omalla tavallaan. Muistathan, että juhlapukeutumisessakin on hyvä ottaa ympäristöasiat huomioon: voit esimerkiksi lainata asun ystävältäsi, hyödyntää oman vaatekaappisi sisältöä tai ostaa asun käytettynä.

Ilmoittautuminen alkaa 18.9. klo 12 ja päättyy 25.9. klo 23. Paikat täyttyvät ilmoittautumisjärjestyksessä. Avecit ovat tervetulleita ja heidät ilmoitetaan samalla lomakkeella. Silliaamiaiselle ilmoittautuminen tapahtuu varsinaisen ilmoittautumisen yhteydessä.

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova!

Linkki ilmoittautumiseen: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeUikvmK_iH4QoJOCF6QEMfcM1J7FGTz8styAR-81Pb6hcMaw/viewform

Lämpimästi tervetuloa!