Naagailua kesälläkin – uusi opiskelija, tutustu Corpuksen hallitukseen!

Kesä jyllää eteenpäin täydellä teholla ja millainen kesä tämä on ollutkaan! Kesäkuuhun on mahtunut Jyväskylän kirjallisuuden oppiaineen pääainestatuksen lakkautusuhka, Brexit, Istanbulin isku, Englannin häviäminen Islannille jalkapallossa ja monta muuta asiaa – niin hyvää kuin huonoa. Naagan puolesta lisäämme yhden asian tähän kattavaan tapahtumien listaan. Tulevan kuukauden aikana tulemme esittelemään Corpuksen ainejärjestön hallituslaisia ja vastaavia.

Toivomme näiden haastattelujen antavat teille jonkinlaisen kuvan siitä, keitä kaikkia Corpuksen ainejärjestön hallituksessa istuu, millaisia he ovat ja mikä on heidän työnkuvansa ainejärjestössä. Haastattelut toteutettiin jo helmikuussa ja tarjosimmekin haastatelluille mahdollisuuden kertoa tuoreita kuulumisiaan esittelyjen loppukaneeteissa.

Mukavaa loppukesää kaikille!
– Naagan toimitus

Naaga on Jyväskylän yliopiston kirjallisuuden, museologian, taidehistorian ja taidekasvatuksen opiskelijoiden ainejärjestö Corpus ry:n ainejärjestölehti. Naagaa toimitetaan ympäri lukuvuoden verkossa, paperilehti ilmestyy kerran vuodessa.

Lisää tietoja osoitteesta http://naagalehti.blogspot.fi, ja viime vuoden hallituksen haastattelut osoitteesta http://naagalehti.blogspot.fi/2015/03/naagan-aak-juorut.html.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *