CORPUKSEN UUTISKIRJE 1/2014

Tämä on ainejärjestö Corpuksen ihka ensimmäinen uutiskirje. Uutiskirjeiden tarkoituksena on parantaa ainejärjestön sisäistä tiedonkulkua, ja ne julkaistaan sekä Corpuksen sähköpostilistalla että verkkosivustolla tarpeen mukaisin väliajoin. Voit ehdottaa ilmoituksia uutiskirjeeseen Corpuksen tiedottajalle Innimarille, innimari.j.hyvarinen (at) student.jyu.fi

 Tässä uutiskirjeessä:
  • Hukkuuko tärkeä Corpus-info sähköpostitulvaan?
  • Syyskokous lähestyy
  • Kysymys ja vastaus Corpuksen Facebook-ryhmästä
  • Kahvila Kultavatkaimessa yhä tarvetta uusille vatkaajille
  • Naagan uusi päätoimittaja
  • Loppuvuoden tapahtumat

Hukkuuko tärkeä Corpus-info sähköpostitulvaan?
Tänne verkkosivuillemme kaikki tarvittava tieto on koottu teitä varten.

Syyskokous lähestyy
Kiinnostaisiko hallituspaikka? Syyskokouksen ajankohdasta järjestetään pian suuntaa-antava äänestys, joten olkaahan kuulolla! Paikalla olijat pääsevät päättämään, ketkä käyttävät äänivaltaansa seuraavan vuoden ajan.

Kysymys ja vastaus Corpuksen Facebook-ryhmästä
Saimme palautteen:

Onko siihen jokin hyvä syy, että Corpuksen Facebook-sivu näkyy vain kirjautuneille? FB:n ulkopuolelle jättäytyneenä voin nyt vain arvailla, onko siellä jotain tietoa, mitä täällä nettisivuilla tai sähköpostilistalla ei ole. Ja vaikkei olisikaan, niin olisi ihan periaatteellisesti kiva, jos se näkyisi kaikille.

Corpuksen hallitus ensinnäkin kiittää saamastaan palautteesta! Corpuksella on Facebookissa ryhmä, jossa jaetaan samoja ainejärjestön ilmoituksia, mainoksia ja kyselyjä kuin ainejärjestön sähköpostilistalla, joka on aina ensisijainen tiedotusväylämme verkkosivujemme lisäksi. Facebook on lisätiedotuskanavamme.

Ryhmän näkyvyyden rajallisuudelle ei ole meistä riippuvaa syytä. Pienen tutkailun jälkeen tulimme johtopäätelmään, että muutkaan Facebookiin luodut ryhmät eivät näy kirjautumattomille, vaikka kyse olisikin julkisesta ryhmästä. Asia olisi eri, mikäli Corpuksella olisi Facebookissa sivu, kuten vaikkapa Kahvila Kultavatkaimella on. Ryhmä on käyttötarkoitukseemme parempi, sillä siinä on helpompi jakaa tietoa keskenään.

Ainejärjestöön liittyvän tiedon lisäksi Corpuksen Facebook-ryhmässä jaetaan yliopisto-opiskelua tai omaa alaamme koskettavia ajankohtaisia verkkouutisia ja artikkeleja sekä esimerkiksi muiden Jyväskylän yliopiston toimijoiden FB-päivityksiä tiedoksi muille facebookaaville corpuslaisille. Usein ryhmälle myös tehdään Facebook-kutsut ainejärjestön tapahtumiin. Näistä yhteisöpalveluun kuulumaton jää paitsi, mikä on toki harmillista.

Psst! Palautetta voi muuten antaa Corpuksen verkkosivujen kautta. Oikealla sivupalkissa on linkki palautelomakkeeseen.

Kahvila Kultavatkaimessa yhä tarvetta uusille vatkaajille
Ainejärjestömme kahvilalle on tiedossa vielä useita kahvituksia tälle syksylle. Kiinnostaisiko leipominen tai herkkujen tarjoilu hyvässä seurassa? Ota rohkeasti yhteyttä Eeva Halkosaareen, eeva.h.halkosaari (at) student.jyu.fi, jolta saat lisätietoja.
Naagan uusi päätoimittaja
Innimari Hyvärinen valittiin Corpuksen kokouksessa torstaina 16.10. Corpuksen ainejärjestölehti Naagan uudeksi päätoimittajaksi. Keväällä 2015 ilmestyvän Naagan suunnittelu aloitetaan pian, ja sähköpostiin tulee lähiaikoina lisätietoa palaverin ajankohdasta.
Loppuvuoden tapahtumat
Paljon on vielä luvassa corpuslaisten vuoden viimeisten kuukausien ratoksi. Huomaattehan, että myös tapahtumat viettopaikkoineen ja ajankohtineen voi tarkistaa helposti verkkosivuiltamme. Tässä kuitenkin vielä lyhykäisyydessään esittelyt jo tiedossa olevista tapahtumista:

Taikun 7-bileet -syysjuhlaa vietetään Musicalla tiistaina 28.10. klo 19 alkaen. Pukeudu siis tuon maagisen numeron mukaisesti ja liity yhteiseen illanviettoon! Pääsymaksu 2 euroa.

Lauantaina 1.11. klo 18 alkaen Jyväskylän taidemuseon Holvissa pidetään Late Nights eli Corpuksen ja taidemuseon yhteistyössä järjestämä iltatapahtuma. Late Nights on Jyväskylän museoiden yhteinen tapahtuma, joka järjestetään kuukausittain eri museossa. Holvin Late Nights -ohjelmaan kuuluvat mm. erilaiset näyttelyopastukset, työpajatoiminta ja musiikki. Museon ovet ovat avoinna puoleen yöhön.

Yhteistapahtumia muiden ainejärjestöjen kanssa on tiedossa useampiakin. Sitsit toteutetaan yhdessä suomen kielen ja englannin kielen opiskelijoiden, Sanen ja Magna Cartan kanssa keskiviikkona 5.11. Ilokivessä. Ilmoittautuminen sitseille alkaa pian, ja tapahtuman alkamisajankohta ja pääsymaksu tarkentuvat samoihin aikoihin. Seuraavalla viikolla, torstaina 13.11. klo 18 alkaen pidämme lettukestit Triolin eli musiikkitieteilijöiden kanssa Musicalla. Lisäksi marraskuulle on suunnitteilla megabileet etnologian opiskelijoiden eli Nefan kanssa, teemana juhlava asu ja naamio.

Loppuvuosi huipentuu uusien, ihanien fuksiemme järjestämiin pikkujouluihin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *