Ilmoittaudu mukaan museologian seminaariin!

Perinteiseen keväiseen museologian seminaariin ilmoittautuminen on alkanut! Kirjaile itsesi mukaan ilmaiseen tapahtumaan täällä. (Edit: Ilmoittautuminen on päättynyt.)


2.–3. huhtikuuta järjestettävän seminaarin aiheeksi valikoitui tällä kertaa osallistava museo sekä museoiden vapaaehtoisuus ja pääsymaksuttomuus. Kulttuurikaveritoiminta auttaa madaltamaan kynnystä osallistua kulttuuritapahtumiin, mutta kuinka pitkälle museo voi toimia vapaaehtoisvoimin? Myös museoiden talous puhuttaa nykypäivinä paljon. Seminaarissa pohditaankin, miten pääsymaksuttomuus vaikuttaa museoiden toimintaan.

Puheenvuoronsa käyttävät Porvoon museon museonjohtaja Marja Herranen, Työväenmuseo Werstaan museonjohtaja Kalle Kallio, Museoliiton projektikoordinaattori ja koulutussuunnittelija Pauliina Kinanen, Jyväskylän kulttuuriluotsitoiminnan koordinaattori Hanne Laitinen, Museoliiton pääsihteeri Kimmo Levä, Helsingin kaupunginmuseon hankepäällikkö Ulla Teräs sekä Jyväskylän yliopiston museologian professori Janne Vilkuna.

Lisää tietoa teemoista ja ohjelmasta saat seminaarin nettisivuilta.


Jyväskylän yliopiston museologian seminaari on ensimmäinen laatuaan uuden ainejärjestön hoteissa, mutta perinteistä pidetään yhä kiinni. Seminaarin ainutlaatuinen piirre on, että se järjestetään täysin opiskelijoiden omin voimin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *