CORPUKSEN UUTISKIRJE 2/2014

              Tässä uutiskirjeessä:
  •      Uusi hallitus, uudet suunnitelmat
  •      Sinustako webmasterimme?
  •      Opas tapahtuman järjestämiseen
  •      Hyvää joulun odotusta <:)


Uusi hallitus, uudet suunnitelmat
Corpuksen lyhyen mutta sitäkin toiminnallisemman historian toinen hallitus aloittaa toimintansa vuoden vaihteessa. Kutsu vuoden ensimmäiseen kokoukseen kilahtaa sähköposteihinne tuoreelta puheenjohtajalta Miia Heinäseltä – tarkkailkaa siis Corpus-listaa!

Corpuksen vuoden 2015 toimintasuunnitelma ja talousarvio on lisätty nettiin. Pian alkavalla kaudella tahdotaan muun muassa kiinnittää yhä enemmän huomiota ainejärjestön sisäiseen tiedonkulkuun sekä saada corpuslaisille ainejärjestötila. Lisäksi esimerkiksi mielenterveyspäivän seminaarille on luvassa jatkoa. Elokuvakerho, käsityökerho, liikuntakerho ja ainejärjestölehti Naaga jatkavat edelleen toimintaansa, ja tapahtumien järjestämisessä tahdotaan tehdä jatkossakin yhteistyötä muiden ainejärjestöjen kanssa. Ympäristöasiat otetaan toki jatkossakin huomioon kaikessa toiminnassa.

Toimintasuunnitelmaan ja talousarvioon voi tutustua tarkemmin Corpuksen verkkosivulla Corpus-välilehdellä.

Sinustako webmasterimme?
Corpus etsii uutta webmasteria. Vastaavana pääsee ehostamaan ja ylläpitämään ainejärjestön Blogger-verkkosivua sekä hallinnoimaan sähköpostilistoja. Webmaster toimii yhteistyössä esimerkiksi tiedottajan ja graafisen vastaavan kanssa. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä vaikkapa tiedottaja Innimariin. Sähköposti löytyy uutiskirjeen lopusta.

Opas tapahtuman järjestämiseen
Corpuslaiset ovat aktiivisia tapahtuman järjestäjiä. Juhlien suunnittelun ja toteuttamisen helpottamiseksi tärkeimmät vinkit ja huomiot on nyt koottu yhdeksi tiedostoksi. Oppaaseen pääsee kätevästi käsiksi esimerkiksi Corpuksen verkkosivulta, jonka sivupalkkiin on lisätty linkki.


Hyvää joulun odotusta <:)
Rauhallista joulun aikaa kaikille corpuslaisille! Muistakaa kurkkia Naagan joulukalenteria osoitteessa http://naagalehti.blogspot.fi.


Corpuksen uutiskirjeiden tarkoituksena on parantaa ainejärjestön sisäistä tiedonkulkua. Uutiskirjeet julkaistaan sekä ainejärjestön sähköpostilistalla että verkkosivulla tarpeen mukaisin väliajoin. Voit ehdottaa ilmoituksia uutiskirjeeseen Corpuksen tiedottajalle Innimarille, innimari.j.hyvarinen (at) student.jyu.fi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *