CORPUKSEN UUTISKIRJE 1/2015

(Edit: Haalarikastajaisten päivämäärä korjattu!)

  • Corpuksen uudistunut verkkosivu
  • Hallituksen ja vastaavien esittelyt verkossa
  • Keväällä tapahtuu!


Corpuksen uudistunut verkkosivu
Osa on varmaan jo huomannut, että ainejärjestömme verkkosivu on kokenut muodonmuutoksen. Verkkosivulta löytyy kätevästi entiseen tapaan esimerkiksi yhteystiedot, kokouksien pöytäkirjat, tapahtumakalenteri ja Corpuksen palautelomake.


Palautetta verkkosivusta ja sen sisällöstä voi antaa paitsi palautelomakkeella, myös suoraan webmaster-Minnalle tai tiedottaja-Innimarille.


Hallituksen ja vastaavien esittelyt verkossa
Myös vuodenvaihteessa toimintansa aloittaneen hallituksen ja vastaavien tiedot kuvineen sekä yhteystiedot on päivitetty verkkosivulle Hallitus ja vastaavat -välilehdelle. Paitsi että olemme corpuslaisten käytettävissä sähköpostin välityksellä, meitä saa tulla myös nykimään rohkeasti hihasta 🙂


Keväällä tapahtuu!
Corpuksen tapahtumakalenteri on pullollaan erilaista tekemistä kevätlukukauden viimeisille kuukausille. Tapahtumista tiedotetaan erikseen sähköpostitse ja Corpuksen Facebook-ryhmässä, mutta tässä jo hieman etukäteistietoja:


Haalarikastajaisia vietetään 18.3. Ennen kuppilaan siirtymistä nautitaan etkopitsaa Educalla. Yhteiseen pitsatilaukseen ei ehdi enää mukaan, mutta kaikki ovat tervetulleita juhlistamaan haalareiden käyttöönottoa luokassa D109 kello 17–20.


Taikun palautepäivä eli laitoksen yhteinen palautteenantotilaisuus on tuttu juttu edellisvuosilta. Lähiaikoina avataan laitoksen opetusta arvioiva Korppi-kysely, jonka tuloksiin palautepäivässä pureudutaan. Lisätietoja kyselystä ja palautepäivän ajankohdasta lähetetään lähiaikoina.


Corpuksen kevätkokous pidetään 8.4. ja kaikki ainejärjestön jäsenet ovat enemmän kuin tervetulleita! Esityslista lähetetään lähempänä ajankohtaa.


Toogabileissä 15.4. on tarjolla itsetehtyä pitsaa ja viiniä. Tapahtuma järjestetään yhdessä kahden muun ainejärjestön, Magna Cartan ja Sanen ja väittelyseura Jyväskylä Debate Societyn kanssa.


Museologian seminaarin ilmoittautuminen on käynnissä, ja tapahtumaan etsitään päivätyöläisiä. 16.–17.4. pidettävässä jokavuotisessa seminaarissa käsitellään tällä kertaa museoetiikkaa. Lisätietoja seminaarin verkkosivulla: http://museoetiikka.blogspot.fi/.


Taikun kevätjuhlaa vietetään 22.4. Luvassa perinteiseen tapaan laadukasta ohjelmaa!


Vappupiknik on leppoisa tapa viettää vappupäivää 1.5. hyvässä seurassa. Viltti ja herkut kestoastioineen levitetään jonnekin päin Harjua.Corpuksen uutiskirjeiden tarkoituksena on parantaa ainejärjestön sisäistä tiedonkulkua. Uutiskirjeet julkaistaan sekä ainejärjestön sähköpostilistalla että verkkosivulla tarpeen mukaisin väliajoin. Voit ehdottaa ilmoituksia uutiskirjeeseen Corpuksen tiedottajalle Innimarille, innimari.j.hyvarinen(at)student.jyu.fi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *