14. luukku

Vin Chaud – kuuma viini

4 henkilölle

Raaka-aineet:

  • pullo punaviiniä
  • 2 sitruunaa, mieluiten luomu
  • 100 g ruskeaa sokeria tai hunajaa
  • Yksi kanelitanko
  • 3 kokonaista neilikkaa
  • Ripaus jauhettua muskottipähkinää

Ohjeet:

  • Raasta sitruunoiden kuori.
  • Kaada viini kattilaan ja lisää sinne raastetut sitruunankuoret, sokeri ja muut mausteet. Keitä viiniä kiehumispisteeseen, sammuta liesi ja peitä kattila kannella.
  • Anna maustua 30 min ja lämmitä viini sen jälkeen uudestaan.
  • Filteröi ja tarjoile.

Ystävällisin terveisin, Anna Sirviö

Ohje: https://www.marmiton.org/recettes/recette_vin-chaud-aux-epices_25224.aspx
Kuva: https://pin.it/uxar6qmkotv55a

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *