CORPUKSEN UUTISKIRJE 2/2015


Uusi vuosi, uusi hallitus ja uudet vastaavat
Kerrataanpa vielä: Marraskuisessa syyskokouksessa Corpukselle nimitettiin uusi hallitus vuodelle 2016, ja istuva hallitus on nimittänyt kahdessa viime kokouksessaan uudet vastaavat. Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Hilda Järvinen. Lista kaikista hallituksen jäsenistä ja vastaavista täälläUusien toimijoiden yhteystiedot päivitetään verkkosivulle mahdollisimman pian vuodenvaihteen jälkeen.

Ekskursiovastaavuus on Corpuksessa aivan uusi. Kevääksi suunnitellaankin jo tohinalla ulkomaan opintomatkaa. Pysykää kuulolla!

Vielä meiltä puuttuu sosiaalipoliittinen vastaava ja KUOMA-vastaava. Jos kiinnostuit, katso lisätietoa yllä olevan linkin kautta.


Alumni-ilta tulee

Tammikuun lopulla, 26.1. pääsemme kuulemaan entisien opiskelijoidemme tarinoita Corpuksen alumni-illassa. Luvassa rentoa meininkiä sekä paneelikeskustelu. Tapahtumasta tiedotetaan tarkemmin lähempänä ajankohtaa.


Anna meille palautetta

Jäikö syksyn tapahtumista mieleen jotakin, jonka haluaisit saattaa Corpuksen hallituksen tietoon? Oletko tuntenut itsesi tervetulleeksi mukaan toimintaamme? Onko sinulla maan mahtavin kehitysidea tai toive uudesta tapahtumakonseptista? Eikö joku asia ole mennyt ihan putkeen?

Kirjaa toki mietteesi Corpuksen palautelomakkeeseen. Palaute toimitetaan tiedoksi Corpuksen hallitukselle ja vastaaville, ja sen avulla voimme kehittää ainejärjestöämme ja sen toimintaa. Kuulisimme mielellämme niin kiitoksia kuin parannusehdotuksiakin. Me myös vastaamme palautelomakkeen kautta tulleisiin kysymyksiin.

Palautelomakkeeseen pääsee muuten aivan milloin vain myös Corpuksen verkkosivun sivupalkissa olevan linkin kautta.


Rauhallista joulun odotusta

Tsempit syyslukukauden viimeisiin opiskelukoitoksiin! Corpuksen uusi hallitus kokoontuu ensimmäisen kerran tammikuussa – kokousnäkemisiin silloin.

Muistattehan seurata Naagan joulukalenteria ainejärjestölehtemme verkkosivulla naagalehti.blogspot.fi.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *