Corpuksen taiteellinen pervokalenteri hyppii seinille ensi vuodeksi!

Joukko corpuslaisia on luonut QUEER2017-seinäkalenterin. Taiteellisen pervokalenterin kuvat antavat tilaa erilaisille sukupuolen ja seksuaalisuuden ilmenemismuodoille. Kalenterin viesti on, että kaikilla on oikeus olla ja toimia juuri sellaisena kuin on. Kenenkään ei pitäisi joutua häpeämään kehoaan, sukupuoltaan tai seksuaalisuuttaan. Samalla haluamme rohkaista normiin identifioituvia pohtimaan yhteiskunnassamme vallitsevaa kuvastoa ja leikittelemään oman identiteettinsä rajoilla.

Kalenterista saadut tuotot lahjoitetaan Raiskauskriisikeskus Tukinaisen toimintaan.

Kalenterin ennakkomyynti on alkanut. Lisätietoa verkkosivulla: https://taiteellinenpervokalenteri.wordpress.com.

QUEER2017 Facebookissa
QUEER2017 Instagramissa: @queer2017

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *