CORPUKSEN UUTISKIRJE 1/2016

Vuoden ensimmäinen uutiskirje on parempi julkaista myöhään kuin ei milloinkaan…! Tuleva vuosi tuo yliopiston rakenneuudistuksen myötä meille tavallista isompia muutoksia, jotka tiivistettynä tässä.

Uusi hallitus ja uudet vastaavat

Marraskuussa Corpukselle valittiin uusi hallitus vuodelle 2017, jonka puheenjohtajaksi nimettiin Antti Angervo. Koko hallitus ja muut vastaavat löytyy täältä. Uutena vastaavuutena joukkoon tuli opelinjavastaavuus. Uusien vastaavien kuvaukset ja yhteystiedot lisätään sivuille vuoden vaihteen jälkeen.

Uusi MUTKU

1.1.2017 Taiteiden ja kulttuurin tutkimuksen laitos ja Musiikin laitos yhdistyvät uudeksi Musiikin, taiteiden ja kulttuurin tutkimuksen laitokseksi. Mutkun opetuksen kehittämistä varten on perustettu oma kymmenhenkinen työryhmä, johon nimettiin Corpuksesta Hilda Järvinen ja Roosa Berg.

Tulevan laitoksen johtajaksi vuodelle 2017 on nimetty taidehistorian professori Heikki Hanka. Varajohtajiksi on nimetty Raine Koskimaa (tutkimuksesta vastaava varajohtaja) ja Riitta Rautio (koulutuksesta vastaava varajohtaja, pedagoginen johtaja).

Uudet opetussuunnitelmat

Henkilökunnasta ja opiskelijoista koostuvat OPEK-työryhmät ovat suunnitelleet oppiaineiden uusia opetussuunnitelmia läpi vuoden 2016 ja ne astuvat voimaan 1.8.2017.

Äikänopeopiskelijoiden uusi valintamenettely

Keväällä 2017 Jyväskylän yliopistossa on äidinkielen opettajaksi tähtääville vain yksi hakukohde: Äidinkielen ja kirjallisuuden aineenopettajan kandidaatti- ja maisteriohjelma. Pääaine valitaan kirjallisuuden ja suomen kielen välillä vasta proseminaarityötä tehtäessä. Lisätietoa Opintopolussa. Tämä tarkoittaa Corpukselle entistä tiiviimpää yhteistyötä Sanen kanssa. Osittain tätä muutosta silmälläpitäen opelinjavastaaviksi on nimitetty Henny Kotiniemi ja Anna Forssell.

Tule järjestämään alumni-iltaa!

Viime tammikuussa järjestetty alumni-ilta oli menestys! Haluaisitko juuri sinä jatkaa perinnettä ja järjestää alumnitapahtuman ensi keväänä? Ota yhteyttä hallitukseen tai johonkin vastaavista.

Mukavaa joulun odotusta!

Tsemppiä lukukauden viimeisiin opiskelurutistuksiin ja rentouttavaa joululomaa! Muista seurata Naagan joulukalenteria ensimmäinen joulukuuta alkaen osoitteessa http://naagalehti.blogspot.fi/.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *